A Kőrösi Táncegyüttes nyári táborai


Az Együttes vezetőii az újraalakulást követően fontosnak tartották egy nyári edzőtábor életre hívását. A táborok közösségformáló ereje nagy segítség a vezető számára a CSAPAT kialakításában. Ez az ötlet először 2009-ben öltött testet szervezett tábor formájában, ez a tábor Püspökszilágy falujában került megrendezésre. A gondos kiszolgálás, a remek helyszín ellenére mégis más helyszínben gondolkodtunk. Olyan helyet kerestünk, ahol az Együttes minden tagja részt vehet a programokon. Számunkra a legfontosabb dolgok közé tartozik az utánpótlás nevelése, ezért Dunakeszihez közeli helyszín keresésébe fogtunk, hogy a 6-7-8 éves korosztály, ha csak napközis jelleggel is, de részt tudjon venni a tábor programjain, és ezáltal az Együttes következő évét előkészítő munkában.

Szívesen látjuk táborainkban azokat a táncolni vágyó gyermekeket is, akik csak a tábor idejére csatlakoznának hozzánk, de azokat a gyerekeket is, akik célul tűzték ki, hogy az Együttes tagjai lesznek a következő tanévtől.

A tábor programjának gerincét a tánc, a következő tanév előkészítése adja, de kézműves foglalkozásból, örömtáncból, játékból, métából, kirándulásból sincs hiány.

A tábor lezárásaként minden évben vonós táncházat szervezünk a résztvevő gyermekek és hozzátartozóik részére. Ezen az estén, mint ahogy a tábor ideje alatt mindig, Borbély Zsuzsi és barátai húzzák a talpalávalót.

Ha felkeltettük érdeklődését, várjuk gyermekét a Kőrösi Táncegyüttes nyári táborába!

A következő tábor időpontja: 2024.július 15-20.

Üdvözlettel:

Tóth Zoltán

Művészeti vezető

Jelentkezz táborunkba!!!!!! Küldd el nekünk neved, elérhetőséged, azt hogy bejáró, vagy "ottalvós" táborra jelentkeznél, az Együttes melyik csoportjába jársz. Ha nem vagy még az Együttes tagja, írd meg életkorodat! :) Várunk szeretettel!!!!